dimecres, 19 de setembre del 2012

FINALISTES ESTATALS AL PREMI A L'ACCIÓ MAGISTRAL!!!!

Un altre dia d'emocions i més alegries si cal!!! Gràcies a tots els que continuau somiant amb nosaltres i amb els qui ens heu donat l'oportunitat de seguir endavant!!!!

Avui hem rebut aquest mail des de l'Oficina Tècnica del Premi a l'Acció Magistral 2012:
"Nos complace ponernos en contacto con usted para notificarle que el proyecto que usted presentó titulado “El barrio educa, eduquemos con el barrio.”ha sido seleccionado como finalista por la Comisión de Evaluación Estatal.
Esto significa que su candidatura se elevará al Jurado como proyecto recomendado.
Conoceremos los resultados a finales de septiembre.
Le deseamos mucha suerte en la próxima y última fase de evaluación.
Un cordial saludo,

Oficina del Premio a la Acción Magistral
Homenaje al Maestro  
premioam@fad.es

 

6 comentaris:

  1. ¡Muchas felicidades! Sólo es un reconocimiento a vuestro magnífico trabajo. Os estaremos siguiendo desde el programa www.valoresdefuturo.com

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias!! esperamos que además de seguirnos, participeis activamente en nuestro blog ayudándonos a mejorar día a día!!! Un abrazo!!!

    ResponElimina
  3. Muchas felicidades!!! Sois ganadores, ¿verdad?Enhorabuena por vuestro trabajo y el de toda la comunidad que rodea a vuestro colegio.

    ResponElimina
  4. Enhorabona pel premi!!!
    Crec que feu un treball magnífic...vaig tindre l'oportunitat d'escoltar la vostra experiència el congrés organitzat per la FAD (estàvem al mateix grup) i em va encantar...
    Seguiu així...

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots els que ens regalau paraules d'ànims!!!! Si hem guanyat enguany però qualsevol de voltros ho podria haver fet!!! El més important de tot és continuar lluitant comptant els uns amb els altres!!!! Ànims, endavant i a continuar somiant en canviar el mon!!!!! Un beset ben fort!!!!

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies a tots i a totes per les vostres felicitacions i per compartir aquesta gran alegria, però també donam les gràcies a totes aquelles persones que encara que no formin part del projecte han participat tan activament en que el barri es posi en marxa. Amb això vull dir tots els participants de la Plataforma, i tots els veïns de son Gotleu que ens han ajudat.

    ResponElimina

Seguidors