VOLEM UN BARRI NETTOTS NETEJAM I CUIDAM EL BARRI. SON GOT-NET.


Dimarts dia 21 de febrer la Comissió educativa de Son Gotleu, composada pels centres públics d'educació infantil i primària del barri de Son Gotleu ( Joan Capó, Gabriel Vallseca, Es Pont), IES Josep Sureda i Blanes, el Club d'esplai de Son Gotleu, el Programa d' Escoles Obertes de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma i el Centre Ocupacional ISLA ha organitzat una diada de civisme i conscienciació sobre la cura i la neteja del barri de Son Gotleu, amb un lema: TOTS NETEJAM I CUIDAM EL BARRI. SON GOT-NET.
 Aquesta la primera inicitiva que du a terme la comissió educativa del barri, a través del seu projecte de curs el BARRIEDUCA.
El projecte té com a centre d'interès per aquest curs la corresponsabilitat ciutadana sobre la cura i la neteja del barri de Son Gotleu i vol implicar a tots els agents serveis del barri.

Els centres escolars han elaborat diferents cartells sobre la temàtica de la neteja i la cura del barri dels quals se n'ha fet una breu selecció, s'han plastificat i l'objectiu és que els puguin penjar dels arbres i fanals. Aquests es penjaran a diferents places i comerços del barri de les 10'00h a les 11'00h acompanyats de personal d'Emaya i Policia Local.

El CP Gabriel Vallseca ho farà a la plaça Orson Welles.
El CP Es Pont i l'IES Josep Sureda i Blanes i el Centre Ocupacional ho faran a la Plaça Joanot Colom.
El CP Joan Capó ho farà a la Plaça Fra Joan Alcina.

Una vegada penjats els cartells, es farà una concentració dels escolars a les 11'00h a la plaça Joanot Colom i  d'allà es partirà pel carrer Indalecio Prieto fins a la Plaça Miquel Dolç. Els escolars aniran acompanyats de treballadors d'EMAYA, de Policia Local i d'una màquina agranedora que obrirà el pas, alhora que es repartiran fulletons informatius sobre recollida de fems i neteja propis i d'EMAYA, una vegada a la plaça Miquel Dolç es llegiran diferents escrits relacionats amb els cartells i es penjaran a 2 comerços amb la intenció que l'associació de comerciants també s'impliquin amb la campanya. Fet això, es retornarà als centres educatius respectius.
Tot això va acompanyat de xerrades sobre residus que fan el programa d'EMAYA a les escoles, i per on passaran tots els alumnes dels centres de Son Gotleu. Volem, per tant, agrair moltíssim la gran col.laboració i implicació d'EMAYA tant amb les xerrades com amb la participació i coordinació  de la diada.


                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors